وقوع سیل در مناطق عشایری شهرستان خداآفرین
روابط عمومی اداره کل امور عشایر آذربایجان شرقی:
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان، وقوع سیل همراه با بارش تگرگ موجب خساراتی سنگین در مناطق عشایری شهرسنان خداآفرین به ویژه در خمارلو، بسطاملو و قشلاقات عشایری بخش مرکزی شد.
در اثر این سیل خانه های مسکونی قشلاق بسطاملو و راه های عشایری قشلاق علی وردی و همچنین مزارع ، احشام و تاسیسات گاز پرکنی این قشلاقات مورد خسارت قرار گرفت.
وقوع سیل در قشلاق علی وردی اوشاقی منجر به تخریب منازل عشایری گردید که درپی این حادثه یک خانه فرو ریخت و یک نفر خانم زیر اوار ماند و جانش را از دست داد.
لازم به ذکر است که خسارات های احتمالی دیگر توسط سناد بحران شهر ستان در دست تهیه می باشد.
در این راستا خلیل ساعی مدیر کل مدیریت یحران استان گفت: بدنبال بارش شدید تگرگ در شامگاه دیروز که حدود 20 دقیقه متوالی تداوم یافت، خسارت زیادی را در روستاهای شهرستان خداآفرین برجا گذاشت.
وی ادامه داد: شدت بارش در روستای علیوردی اوشاغی نیز موجب تخریب یک منزل مسکونی و فوت یک نفر شد.
ساعی اظهار داشت: کارشناسان برای برآورد و ارزیابی خسارت به محل اعزام شدهاند و شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان تشکیل شده است.
وی همچنین از مصدومیت دو نفر دیگر در روستاهای بسطاملو و حسین ببگلو خبر داد و گفت: عوامل اورژانس مصدومان این حادثه را به بیمارستان منتقل کردند.
فرماندار شهرستان خداآفرین نیز در این باره افزود: حدود ساعت 22 شب گذشته بارش تگرگ و باران سیل آسا در این شهرستان آغاز شد که در اثر این بارش ها و آوارشدن منزل مسکونی در روستای علیوردی اوشاقی بخش مرکزی، یک زن 60 ساله جان خود را از دست داد.
احمدعلی اسدپور اظهارداشت: این بارش ها حدود 20دقیقه به طول انجامید که در اثر آن تعدادی مصدوم و خسارات سنگین به مزارع کشاورزی، راه های ارتباطی و معابر روستاها، کانال های آبیاری، خودروهای سواری و آبگرفتگی منازل شد.
وی گفت: در این بارش ها راه ارتباطی چندین روستا از جمله بسطاملو و عطالو مسدود شده بود که با تلاش نیروهای امدادی، سپاه، مرزبانی و انتظامی مسیرگشایی شد.
اسدپور با بیان اینکه این خسارات بیشتر در روستاهای بخش مرکزی به وجود آمده است، گفت: میزان خسارات به زودی برآورد و اعلام خواهد شد.
شهرستان خداآفرین با جمعیت حدود 34هزار نفر و با مساحت یکهزار و 525 کیلومترمربع در 230کیلومتری شمال تبریز و در همجواری با مرزهای ایران با ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان واقع شده و شغل اغلب مردم آن کشاورزی و دامداری می باشد.